Wilujeng Sumping!

PRODUCTS

BABAGAN AWAKE DHEWE

PROFIL COMPANY

kacepetan Zhejiang lan teknologi mechanical co., LTD., didegaké ing taun 2002, dumunung ing Wenzhou, zhejiang Yueqing Willow kutha, yaiku mesin tapping otomatis profesional, manufaktur pengeboran hydraulic. Perusahaan wis klompok talent technical pinunjul, wis Kapabilitas pembangunan lan kuwat desain, bisa dirancang miturut syarat pelanggan kabeh jinis alat mesin khusus tandha. Wong-oriented perusahaan, nandheske ing kualitas pisanan kanggo asas, kualitas dhuwur, dhuwur standar.

NEWS

Zhejiang Suchuang Teknik Technology Co., Ltd.

Wong-oriented perusahaan, nandheske ing kualitas pisanan kanggo asas, kualitas dhuwur, dhuwur standards.For customer konsep sing paling dhuwur, netepake sistem pengawasan kualitas ketat lan customer kepuasan.

Technical parameters of gear tapping machine Product model: 4508 Maximum tapping diameter steel parts: M8x10mm Tapping diameter range Aluminum and copper parts: M12mm Distance from spindle cent...
Wenzhou International Exhibition Of NC Machine Tools Trade Shows
Trade Show Jeneng: Intermach Tanggal dirawuhi: 2016 .4 Host Country / Region: CN Pambuka: Wenzhou pameran internasional saka mesin pribadi nc. CNC mesin pribadi nglereni logam ...