Wilujeng Sumping!

PRODUCTS

BABAGAN AWAKE DHEWE

PROFIL COMPANY

kacepetan Zhejiang lan teknologi mechanical co., LTD., didegaké ing taun 2002, dumunung ing Wenzhou, zhejiang Yueqing Willow kutha, yaiku mesin tapping otomatis profesional, manufaktur pengeboran hydraulic. Perusahaan wis klompok talent technical pinunjul, wis Kapabilitas pembangunan lan kuwat desain, bisa dirancang miturut syarat pelanggan kabeh jinis alat mesin khusus tandha. Wong-oriented perusahaan, nandheske ing kualitas pisanan kanggo asas, kualitas dhuwur, dhuwur standar.

NEWS

Zhejiang Suchuang Teknik Technology Co., Ltd.

Wong-oriented perusahaan, nandheske ing kualitas pisanan kanggo asas, kualitas dhuwur, dhuwur standards.For customer konsep sing paling dhuwur, netepake sistem pengawasan kualitas ketat lan customer kepuasan.

how to make the semi-automatic gear type tapping machine
  The preface   Automatic tapping machine, is the gear tooth is apart from the tapping machine.With fast speed, high precision characteristics.   1 automatic operation: ...
automatic tapping and drilling machine
Gear type automatic tapping machine   JT-4508 Features: 1:in the motor,there is a independent fan which forces to lose heat,which makes it continuously operate,be stable and durable. ...