Wilujeng sumping di ramatloka kami!

produk

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

speed Zhejiang jeung téhnologi mékanis ko., LTD., diadegkeun dina 2002, anu lokasina di wenzhou, Zhejiang yueqing willow kota, nyaéta mesin ngetok otomatis profésional, pabrik bor hidrolik. parusahaan boga grup bakat teknis beredar, boga kamampuhan ngembangkeun jeung desain kuat, bisa dirancang nurutkeun sarat konsumén sagala jinis alat mesin husus tanda. Jalma-berorientasi parusahaan, keukeuh kana kualitas munggaran pikeun prinsipna mah, kualitas luhur, standar tinggi.

wartos

Zhejiang Suchuang Mechanical Téhnologi Co., Ltd.

Jalma-berorientasi parusahaan, keukeuh kana kualitas munggaran pikeun prinsipna mah, kualitas luhur, luhur standards.For nasabah anu konsép pang luhur, ngadegkeun Sistim pengawasan kualitas ketat tur kapuasan customer.

how to make the semi-automatic gear type tapping machine
  The preface   Automatic tapping machine, is the gear tooth is apart from the tapping machine.With fast speed, high precision characteristics.   1 automatic operation: ...
automatic tapping and drilling machine
Gear type automatic tapping machine   JT-4508 Features: 1:in the motor,there is a independent fan which forces to lose heat,which makes it continuously operate,be stable and durable. ...