Wilujeng sumping di ramatloka kami!

produk

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

speed Zhejiang jeung téhnologi mékanis ko., LTD., diadegkeun dina 2002, anu lokasina di wenzhou, Zhejiang yueqing willow kota, nyaéta mesin ngetok otomatis profésional, pabrik bor hidrolik. parusahaan boga grup bakat teknis beredar, boga kamampuhan ngembangkeun jeung desain kuat, bisa dirancang nurutkeun sarat konsumén sagala jinis alat mesin husus tanda. Jalma-berorientasi parusahaan, keukeuh kana kualitas munggaran pikeun prinsipna mah, kualitas luhur, standar tinggi.

wartos

Zhejiang Suchuang Mechanical Téhnologi Co., Ltd.

Jalma-berorientasi parusahaan, keukeuh kana kualitas munggaran pikeun prinsipna mah, kualitas luhur, luhur standards.For nasabah anu konsép pang luhur, ngadegkeun Sistim pengawasan kualitas ketat tur kapuasan customer.

Technical parameters of gear tapping machine Product model: 4508 Maximum tapping diameter steel parts: M8x10mm Tapping diameter range Aluminum and copper parts: M12mm Distance from spindle cent...
Wenzhou International Exhibition Of NC Machine Tools Trade Shows
Trade Tembongkeun Nami: Intermach Tanggal dihadiran: 2016 .4 Inangna Nagara / Region: CN Perkenalan: Wenzhou paméran internasional ngeunaan parabot mesin nc. CNC parabot mesin motong logam ...